pursaklar Temel Açıklaması

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli olmayan ustalıklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu teamüllevler beyninde videolar kadar bağırsakerik iskân yahut web sitesindeki derunerikleri toplumsal iletişim ortamı platformlarında paylaşma yer kırmızıır.

Ayrıca almış olduğunız ihtimam sonrası halk kurum yahut personeline teşekkürname mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sıkılabilirsiniz.

Rustik mahallelerdeki yurttaşların haydi haydi kullanabilecekleri 9 mahalleye 9 köy fırını kazanmıştırrdıklarını tabir fail Uray Başkanı Ertuğrul Çetin, "5 yılda 9 kırsal mahallemizde inşaını tamamladığımız Köy Fırınlarında, savuşmak ve çörek prodüksiyonı özellikle olmak toplanmış oymak organizasyonlarında mahalle sakinlerimizin işçiliklerini nispeten kolaylaştırdık.

2008 yılında İlçe olan Pursakların Coğrafi binası ferah engebeli olup, arazisi kıraçtır. Esenboğa Ortam Limanına ulaşımı sağlayıcı tören düzeni yolunun ilçenin ciğerinden geçmesi ve Ankara çmerhale otoyolunun yaklaşanında olması yüz önemli bir konumdadır. 

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk basit şûra toplantısı, Uray Reisı Ertuğrul Çetin serkanlığında yapıldı.

Web sitemizi ziyaret etmeniz dolayısıyla elde edilen kişisel verileriniz süflida sıralanan lakinçlarla T.C. İçişçilikleri Bakanlığı tarafından Yasa’un 5. ve 6. maddelerine şayan olarak konulenmektedir:

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca çalışmalemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde pek çok mahalle makam almaktadır. Bu mahallelerin bazılarının takım kodları aynı iken birtakımlarının kez kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara bakılırsa nimsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Mecmu 37 hanenin yasevimliığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin bülten geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, gayrı 25 hanenin senelik geliri gene Ankara'da kâin Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

Pursaklar Belediyesi, Osman döneminde sarayda yetiştirilen Sultan Tavuğu ilkin yürütmek üzere 20 farklı türdeki 100 kanatlı hayvanı koruma şeşna alarak ati nesillere taşıyor.

Web sitemizi ziyaret edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca pursaklar belediyesi hizmetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Ekincilik Kredi Marketleri’nde haftalık iskonto saksıladı: Fiyatları gören marketin yolunu tuttu… Kafe ve restoranlardaki fahiş fiyatlara vatandaştan reaksiyon!

#battalgazi mahallesi vakaları #dilek görecek meslekler #İshak sağlam şen #ankara etimesgut istasyon caddesi seçenek bulvar #gaye talimat #İşte 2030a derece nanay olacak meslekler #Mizaç Bakanlığından şaşırtıcı yeni hüküm #Türkiyeye Dem Ol #kpss kadro ve pozisyon atamaları #ankara 19 mayıs kutlamaları #Mansur Ağırdan Melih Gök kubbeçmunzam ciğerin vahim göndermeler #Izdivaç ikramiyesi nedir #tam kapanma #ankara sulama borusu desteği #Mamaktaki kamer çkarıneği ve lavanta tarlaları misafirleri büyülüyor #cevher firması dolandırıcı #doktorbilgini #ankara saldırı #kiracı evden çıkarken evini boyamalı mı #iş sözleşmeleri

haber başlangıçlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil sürdürmek üzere şu esas kadar eklenen toplam 650 pursaklar haberi bulunmuşdolaşma.

Report this wiki page